CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024

Amazone Kirsten Rikkert geeft heren het nakijken bij Knock Out springen

Bloedstollend, spectaculair en spannend. Dat was heel kort samengevat het Knock Out springen dat zaterdagavond werd gehouden bij CSI Ommen. Een strijd waarin telkens twee ruiters letterlijk tegen elkaar streden in twee identieke parcoursen om de snelste tijd. Na een spannende strijd, waarbij het publiek de deelnemers vurig aanmoedigde kwam de Wierdense amazone Kirsten Rikkert als winnares uit de strijd.

Hoewel Kirsten weet dat de Sorrento, de 17-jarige nakomeling van Kingston vlug is, had ze niet verwacht dat hij zó snel zou zijn. “Ik heb hem als 10-jarige gekocht, dus ik weet wat ik aan hem heb”, meldt ze. “Hij houdt van concoursen, daarom heb ik hem speciaal voor deze wedstrijd mee naar Ommen genomen, anders zou hij thuis zijn gebleven, want voor de overige proeven die ik hier rijd, heb ik andere paarden meegenomen.”

Het was niet de eerste keer dat de amazone meereed met een Knock Out wedstrijd, dus ze wist wat haar te wachten stond. “Het is echt sensatie en onderling heel gezellig. Het is meer een spel, dan een echte wedstrijd, maar niemand houdt natuurlijk van verliezen, dus is het echt spannend.”

De Amerikaanse springruiter Lucas Porter eindigde als tweede, op de voet gevolgd door Frank Schuttert en de Brit James Billington die beiden op de derde plek eindigden. “Balen dat ik verloren heb”, bekent Ommenaar Frank Schuttert. “Maar ik ben wel trots op dit paard van Jack Broek. Het was voor hem de eerste keer dat hij meereed in zo’n grote wedstrijd met zoveel publiek en hij heeft als enige geen balkje gehad, dus dat is top.”

Volg ons op Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
14 uren geleden

𝗖𝗦𝗜 𝗢𝗺𝗺𝗲𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰!🤩
Het is alweer bijna zover! 🌟 Op zaterdag 6 juli zal een nieuwe editie van CSI Ommen plaatsvinden! We hebben een superleuk programma voor jullie in petto, met hindernissen, doorgangen en een kruiwagenrace! 🐴🚜 Wie het allersnelst is, wint een EXTRA prijs! 🏆

Vanaf maandag 27 mei kun je je inschrijven, dus zet snel een reminder in je agenda om er op tijd bij te zijn! 📅⏰

🧡 12.00 - 13.00: Klasse 40cm
🧡 13.10 - 14.10: Klasse 30cm
🧡 14.10 - 14.40: Pauze en Show!
🧡 14.40 - 15.40: Klasse 20cm

Let op! 🚨 Dit evenement wordt georganiseerd door SoSo Events. Onze huisregels zijn van toepassing en te vinden op de inschrijfpagina via de link in onze bio.

Ben jij erbij? 🎉
---
𝗖𝗦𝗜 𝗢𝗺𝗺𝗲𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰!🤩
It's almost time again! 🌟 A new edition of CSI Ommen will take place on Saturday 6 July! We have a super fun programme in store for you, with obstacles, passageways and a wheelbarrow race! 🐴🚜 Whoever is the fastest wins an EXTRA prize! 🏆

You can register from Monday 27 May, so put a reminder in your calendar soon to be on time! 📅⏰

🧡 12.00 - 13.00: Class 40cm
🧡 13.10 - 14.10: Class 30cm
🧡 14.10 - 14.40: Break and Show!
🧡 14.40 - 15.40: Class 20cm

Attention! 🚨 This event is organised by SoSo Events. Our house rules apply and can be found on the registration page via the link in our bio.

Will you be there as well? 🎉

#CSI_Ommen #SoSoEvents #Springen #Kruiwagenrace #Plezier #PonyLiefde #Inschrijven #Reminder 🐎💨
... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Komt dat zien, komt dat zien! 🎊 ... Bekijk meerBekijk minder

Komt dat zien, komt dat zien! 🎊
1 week geleden

🎊 ... Bekijk meerBekijk minder

🎊
Laad meer
CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024