CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024

CSI Ommen 2021 gaat door!

OMMEN – CSI Ommen 2021 gaat door. Het internationale driesterren-springconcours van en bij de familie Schuttert in Stegeren mag onder voorwaarden door te gaan. Het NOC*NSF heeft CSI Ommen namelijk de topsportstatus gegeven.  En volgens de huidige regels zal de wedstrijd dan verreden worden zonder publiek. Het concours op het terrein van De Driehoekhoeve in Stegeren staat gepland van 7 tot en met 11 juli.

 

CSI Ommen heeft de topsportstatus gekregen. Het evenement begin juli is daarom nu een topsportwedstrijd. Dit type wedstrijden zijn een uitzondering in de ‘Wet tijdelijke maatregelen COVID’. Publiek is echter niet toegestaan bij topsportwedstrijden.

 

“We zijn heel blij dat het concours door kan gaan”, vertelt Marian Schuttert. “We hopen dat er tegen de tijd dat het concours plaatsvindt positieve ontwikkelingen zijn rondom Corona en er meer versoepelingen mogelijk zijn. We hebben hierover goed contact met de gemeente Ommen. Nu hebben we te maken met de regels die er zijn. Dat betekent dat er geen publiek aanwezig kan zijn en we extra maatregelen moeten nemen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.”

 

Afgelopen jaar kon CSI Ommen niet doorgaan vanwege de heersende Corona-pandemie. In 2019 werd Maikel van der Vleuten met zijn toppaard Beauville Z winnaar van de Grote Prijs van Het Vechtdal. Momenteel is de combinatie één van de kandidaten voor een plaats in het Nederlandse team voor de Olympische Spelen van Tokio.

 

CSI Ommen, dat van woensdag 7 tot en met zondag 11 juli plaats vindt, zal bij menige Olympische ruiter op de kalender staan. Tevens is de internationale wedstrijd op driesterren-niveau een opmaat naar de Europees Kampioenschappen springen begin september in Duitsland.

Volg ons op Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
15 uren geleden

𝗖𝗦𝗜 𝗢𝗺𝗺𝗲𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰!🤩
Het is alweer bijna zover! 🌟 Op zaterdag 6 juli zal een nieuwe editie van CSI Ommen plaatsvinden! We hebben een superleuk programma voor jullie in petto, met hindernissen, doorgangen en een kruiwagenrace! 🐴🚜 Wie het allersnelst is, wint een EXTRA prijs! 🏆

Vanaf maandag 27 mei kun je je inschrijven, dus zet snel een reminder in je agenda om er op tijd bij te zijn! 📅⏰

🧡 12.00 - 13.00: Klasse 40cm
🧡 13.10 - 14.10: Klasse 30cm
🧡 14.10 - 14.40: Pauze en Show!
🧡 14.40 - 15.40: Klasse 20cm

Let op! 🚨 Dit evenement wordt georganiseerd door SoSo Events. Onze huisregels zijn van toepassing en te vinden op de inschrijfpagina via de link in onze bio.

Ben jij erbij? 🎉
---
𝗖𝗦𝗜 𝗢𝗺𝗺𝗲𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰!🤩
It's almost time again! 🌟 A new edition of CSI Ommen will take place on Saturday 6 July! We have a super fun programme in store for you, with obstacles, passageways and a wheelbarrow race! 🐴🚜 Whoever is the fastest wins an EXTRA prize! 🏆

You can register from Monday 27 May, so put a reminder in your calendar soon to be on time! 📅⏰

🧡 12.00 - 13.00: Class 40cm
🧡 13.10 - 14.10: Class 30cm
🧡 14.10 - 14.40: Break and Show!
🧡 14.40 - 15.40: Class 20cm

Attention! 🚨 This event is organised by SoSo Events. Our house rules apply and can be found on the registration page via the link in our bio.

Will you be there as well? 🎉

#CSI_Ommen #SoSoEvents #Springen #Kruiwagenrace #Plezier #PonyLiefde #Inschrijven #Reminder 🐎💨
... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Komt dat zien, komt dat zien! 🎊 ... Bekijk meerBekijk minder

Komt dat zien, komt dat zien! 🎊
1 week geleden

🎊 ... Bekijk meerBekijk minder

🎊
Laad meer
CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024