CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024

CSI Ommen goede voorbereiding voor Olympische Spelen

Voor Jeroen Dubbeldam, Gerco Schroder en de Duitse springruiter Marcus Ehning is CSI Ommen de perfecte voorbereiding op de Olympische Spelen in Rio. Vanaf donderdag zijn zij tijdens verschillende wedstrijden te zien op het terrein van De Driehoek in Stegeren.

Het samenstellen van de lijst is niet eenvoudig, want om mee te kunnen doen met de top, moet je als combinatie regelmatig scoren tijdens wedstrijden op vier en vijfsterren-niveau. Pas dan kom je volgens Rob Ehrens in aanmerking voor de Olympische Spelen in Rio. “Het bijzondere aan de paardensport is dat je niet alleen te maken hebt met de ruiter, maar ook met zijn paard. Om goed te kunnen presteren moeten zij allebei in topconditie zijn en blessurevrij”, zegt hij. Na jaren van training vormen ruiters als Jeroen Dubbeldam en Gerco Schröder een hecht team met hun paard en is theoretisch gezien de kans groot dat zij in de prijzen vallen. Maar ook binnen de springsport geldt dat oefening kunst baart. Daarom grijpen de Overijsselse topruiters CSI Ommen met beide handen aan om nog wat extra meters te maken voordat ze in het vliegtuig naar Rio stappen.

Naast Dubbeldam en Schröder starten er tijdens de komende dagen topruiters uit maar liefst 23 verschillende landen van Australie tot Rusland, van Koeweit tot Peru.

CSI Ommen start woensdag 27 juli met de landelijke rubrieken in de klasse L en M en voor vier- en vijfjarige springpaarden.

 

Volg ons op Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
14 uren geleden

𝗖𝗦𝗜 𝗢𝗺𝗺𝗲𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰!🤩
Het is alweer bijna zover! 🌟 Op zaterdag 6 juli zal een nieuwe editie van CSI Ommen plaatsvinden! We hebben een superleuk programma voor jullie in petto, met hindernissen, doorgangen en een kruiwagenrace! 🐴🚜 Wie het allersnelst is, wint een EXTRA prijs! 🏆

Vanaf maandag 27 mei kun je je inschrijven, dus zet snel een reminder in je agenda om er op tijd bij te zijn! 📅⏰

🧡 12.00 - 13.00: Klasse 40cm
🧡 13.10 - 14.10: Klasse 30cm
🧡 14.10 - 14.40: Pauze en Show!
🧡 14.40 - 15.40: Klasse 20cm

Let op! 🚨 Dit evenement wordt georganiseerd door SoSo Events. Onze huisregels zijn van toepassing en te vinden op de inschrijfpagina via de link in onze bio.

Ben jij erbij? 🎉
---
𝗖𝗦𝗜 𝗢𝗺𝗺𝗲𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰!🤩
It's almost time again! 🌟 A new edition of CSI Ommen will take place on Saturday 6 July! We have a super fun programme in store for you, with obstacles, passageways and a wheelbarrow race! 🐴🚜 Whoever is the fastest wins an EXTRA prize! 🏆

You can register from Monday 27 May, so put a reminder in your calendar soon to be on time! 📅⏰

🧡 12.00 - 13.00: Class 40cm
🧡 13.10 - 14.10: Class 30cm
🧡 14.10 - 14.40: Break and Show!
🧡 14.40 - 15.40: Class 20cm

Attention! 🚨 This event is organised by SoSo Events. Our house rules apply and can be found on the registration page via the link in our bio.

Will you be there as well? 🎉

#CSI_Ommen #SoSoEvents #Springen #Kruiwagenrace #Plezier #PonyLiefde #Inschrijven #Reminder 🐎💨
... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Komt dat zien, komt dat zien! 🎊 ... Bekijk meerBekijk minder

Komt dat zien, komt dat zien! 🎊
1 week geleden

🎊 ... Bekijk meerBekijk minder

🎊
Laad meer
CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024