CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024

Frank Schuttert en Winchester HS maken glorieuze comeback op eigen terrein

Na een lange blessuretijd presteerden Frank Schuttert en Winchester HS zondagmiddag tijdens de Grote Prijs van het Vechtdal als vanouds. Na een spannende thuiswedstrijd en een bloedstollende barrage, eindigde de combinatie met een tijd van 37.60 seconden als eerste. Hij gaf daarmee onder andere Jeroen Dubbeldam en Marc Houtzager het nakijken.

Het 1.55 m parcours dat door Henk Linders werd neergezet was niet eenvoudig, gezien de zes barragekandidaten die overbleven uit een deelnemersveld van 53 combinaties. Maar daarvan hadden Frank Schuttert en zijn Winchester geen enkele last. “Het was een mooi parcours, dat door de betere ruiters zoals onder andere Jeroen Dubbeldam met Carusso LS La Silla, Marc Houtzager Sterrehof´s Calimero en Marcus Ehning foutloos werd gereden”, blikt hij terug. “De tijd was ook niet te krap, maar het was optisch wel hoog, misschien dat dit voor sommige paarden anders dan anders was. Maar Winchester werd er niet warm of koud van.”

Volgens de Ommer topruiter presteerde zijn hengst weer als vanouds. “Vorige week in Zuidwolde reden we ook foutloos, maar dat was minder hoog dan hier. Na vanmiddag weet ik het helemaal zeker: Winchester is weer helemaal in vorm.”

Na de prijsuitreiking gaf speaker Bert de Ruiter de winnaar het woord. Hij bedankte zijn ouders, broer en alle vrijwilligers voor het neerzetten van een fantastisch evenement. “Een geweldig gevoel om op eigen terrein deze prijs te winnen voor het beste publiek dat je je maar kan wensen. Dit is een fantastisch gevoel.”

_FTB1469 (Large)

Frank Schuttert met Winchester HS foto via Fototrailer

Volg ons op Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
15 uren geleden

𝗖𝗦𝗜 𝗢𝗺𝗺𝗲𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰!🤩
Het is alweer bijna zover! 🌟 Op zaterdag 6 juli zal een nieuwe editie van CSI Ommen plaatsvinden! We hebben een superleuk programma voor jullie in petto, met hindernissen, doorgangen en een kruiwagenrace! 🐴🚜 Wie het allersnelst is, wint een EXTRA prijs! 🏆

Vanaf maandag 27 mei kun je je inschrijven, dus zet snel een reminder in je agenda om er op tijd bij te zijn! 📅⏰

🧡 12.00 - 13.00: Klasse 40cm
🧡 13.10 - 14.10: Klasse 30cm
🧡 14.10 - 14.40: Pauze en Show!
🧡 14.40 - 15.40: Klasse 20cm

Let op! 🚨 Dit evenement wordt georganiseerd door SoSo Events. Onze huisregels zijn van toepassing en te vinden op de inschrijfpagina via de link in onze bio.

Ben jij erbij? 🎉
---
𝗖𝗦𝗜 𝗢𝗺𝗺𝗲𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰!🤩
It's almost time again! 🌟 A new edition of CSI Ommen will take place on Saturday 6 July! We have a super fun programme in store for you, with obstacles, passageways and a wheelbarrow race! 🐴🚜 Whoever is the fastest wins an EXTRA prize! 🏆

You can register from Monday 27 May, so put a reminder in your calendar soon to be on time! 📅⏰

🧡 12.00 - 13.00: Class 40cm
🧡 13.10 - 14.10: Class 30cm
🧡 14.10 - 14.40: Break and Show!
🧡 14.40 - 15.40: Class 20cm

Attention! 🚨 This event is organised by SoSo Events. Our house rules apply and can be found on the registration page via the link in our bio.

Will you be there as well? 🎉

#CSI_Ommen #SoSoEvents #Springen #Kruiwagenrace #Plezier #PonyLiefde #Inschrijven #Reminder 🐎💨
... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Komt dat zien, komt dat zien! 🎊 ... Bekijk meerBekijk minder

Komt dat zien, komt dat zien! 🎊
1 week geleden

🎊 ... Bekijk meerBekijk minder

🎊
Laad meer
CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024