CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024

Lucas Porter Lennard de Boer net te snel af

74 combinaties verschenen vrijdagmiddag aan de start van de Subli Paardenvoeder prijs. In deze 3 sterren 1.40m rubriek met winning round kwam de 18-jarige Amerikaanse Lucas Porter als winnaar uit de bus. Samen met zijn broer Witon is hij in Nederland om met Jeroen Dubbeldam te trainen.

Twintig combinaties wisten foutloos te blijven in de eerste ronde, waarvan 14 combinaties startten in de winning round. De Nederlandse Chantal Regter plaatste zich met haar paard Bengel Sfn als snelste foutloze combinatie voor de winning round.

Lennard de Boer ging tot vlak voor het einde aan kop met een fouloze ronde in 42.15 seconden, maar met een tijd van 40.38 seconden was Lucas Porter met Diamonte Darco hem uiteindelijk net te snel af. De uit Duitsland afkomstige Denis Nielsen noteerde met C.D. 43.19 seconden, goed voor een derde prijs.
 

 

Volg ons op Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 dagen geleden

Een greep uit de selectie, maar wel een erg belangrijke greep.
Onze vrijwilligers, hulpen, en medewerkers Driehoekhoeve.

Mensen in het parcours, mensen bij de stallen, mensen bij het parkeren, mensen in de catering, mensen bij de toiletten, mensen in het muntenhok, mensen bij het opbouwen, mensen bij het afbreken, mensen die assisteren, mensen in de vip. Zonder al deze mensen zouden wij CSI Ommen nooit kunnen organiseren. Daarom nog een keer voor al deze mensen: BEDANKT! ☀️
... Bekijk meerBekijk minder

Een greep uit de selectie, maar wel een erg belangrijke greep.
Onze vrijwilligers, hulpen, en medewerkers Driehoekhoeve. 

Mensen in het parcours, mensen bij de stallen, mensen bij het parkeren, mensen in de catering, mensen bij de toiletten, mensen in het muntenhok, mensen bij het opbouwen, mensen bij het afbreken, mensen die assisteren, mensen in de vip. Zonder al deze mensen zouden wij CSI Ommen nooit kunnen organiseren. Daarom nog een keer voor al deze mensen: BEDANKT! ☀️Image attachmentImage attachment+Image attachment
4 dagen geleden

Alle foto's van 2024, van Fotolavie, staan nu ook op onze website!
www.csiommen.nl/fotos/fotos-2024/
... Bekijk meerBekijk minder

Alle fotos van 2024, van Fotolavie, staan nu ook op onze website! 
https://www.csiommen.nl/fotos/fotos-2024/
4 dagen geleden

Photos from CSI Ommen's post ... Bekijk meerBekijk minder

Image attachmentImage attachment+Image attachment
Laad meer
CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024