CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024

Mark van den Top klaart klus over 2.20m hoge muur

De vrijdagavond van CSI Ommen werd afgesloten met de Puissance om de ForFarmers Trophy waarbij de muur aan het eind op maar liefst 2.20m hoogte stond. Drie ruiters zaten nog in de race. Formidable (v. Bugatti VDL) sprong met Lennard de Boer nog vlekkeloos over 2.10m, maar vond de verhoging teveel van het goede en weigerde, waarna zijn ruiter hem op de hals klopte en de ring verliet. Fozella van Julian de Boer zette wel dapper af, maar nam een blok mee in de afdaling.

Pas bij Mark van den Top brak het feest los. De stalruiter van Teus van den Brink uit Nijkerkerveen klaarde de klus foutloos op Diabolo, waarna hij niet meer kon stoppen met lachen. “Ik had niet verwacht zover te komen. Ik spring meestal landelijk en af en toe op zulke concoursen, maar in zo’n vol stadion winnen is toch wel echt mooi. Ik had zelf nog nooit zo hoog gesprongen, maar wist dat Diabolo het wel kon. Hij heeft heel veel vermogen!”

Andere winnaars
Overige winnaars vandaag waren Peder Fredricson met H&M Carat Desire (1.45m Subli Paardenvoeders Trophy) waarbij Frank Schuttert tweede werd, Clementine Goutal op Cabalitto (1.35m GMB Trophy) en Madée Schuttenbelt met Vayrenta (1.20m Trebble Trophy). Het 1.50m Championat Ommen powered by Boehringer Ingelheim and Nijwa kwam op naam van Steve Guerdat, gevolgd door Willem Greve op Carambole.

Meer highlights
CSI Ommen heeft nog meer in petto. Highlights op zaterdag zijn de 1.50m rubriek, 1.45m Medium Tour finale en het Knock Out springen en het hoofdnummer op zondag is de 1.60m Grand Prix van het Vechtdal powered by Handelshuis Schuttert.

Auteur: Wendy Scholten
Foto: FotoTrailer

 

Volg ons op Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 dagen geleden

Een greep uit de selectie, maar wel een erg belangrijke greep.
Onze vrijwilligers, hulpen, en medewerkers Driehoekhoeve.

Mensen in het parcours, mensen bij de stallen, mensen bij het parkeren, mensen in de catering, mensen bij de toiletten, mensen in het muntenhok, mensen bij het opbouwen, mensen bij het afbreken, mensen die assisteren, mensen in de vip. Zonder al deze mensen zouden wij CSI Ommen nooit kunnen organiseren. Daarom nog een keer voor al deze mensen: BEDANKT! ☀️
... Bekijk meerBekijk minder

Een greep uit de selectie, maar wel een erg belangrijke greep.
Onze vrijwilligers, hulpen, en medewerkers Driehoekhoeve. 

Mensen in het parcours, mensen bij de stallen, mensen bij het parkeren, mensen in de catering, mensen bij de toiletten, mensen in het muntenhok, mensen bij het opbouwen, mensen bij het afbreken, mensen die assisteren, mensen in de vip. Zonder al deze mensen zouden wij CSI Ommen nooit kunnen organiseren. Daarom nog een keer voor al deze mensen: BEDANKT! ☀️Image attachmentImage attachment+Image attachment
4 dagen geleden

Alle foto's van 2024, van Fotolavie, staan nu ook op onze website!
www.csiommen.nl/fotos/fotos-2024/
... Bekijk meerBekijk minder

Alle fotos van 2024, van Fotolavie, staan nu ook op onze website! 
https://www.csiommen.nl/fotos/fotos-2024/
4 dagen geleden

Photos from CSI Ommen's post ... Bekijk meerBekijk minder

Image attachmentImage attachment+Image attachment
Laad meer
CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024