CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024

Topsport & shows – programma CSI*** Ommen 2016

Het programma van de zevende editie van CSI*** Ommen is bekend. Naast de toprubrieken waar ruiters punten kunnen verdienen voor de wereldranglijst, is het programma ook goed gevuld met spectaculaire showrubrieken en vertier om de piste heen.

Gouden formule
“We willen er een leuk dagje uit van maken voor het hele gezin. Bezoekers komen hier voor topsport, maar ook de shows trekken veel publiek”, aan het woord is Hendrik Jan Schuttert. “Het evenement raakt steeds beter bekend bij mensen uit het Vechtdal en ook toeristen weten de weg naar het wedstrijdterrein te vinden. Daar houden we rekening mee bij de invulling van het programma. Het is elk jaar weer een leuke uitdaging om iets nieuws te verzinnen. Zo hebben we dit jaar voor de showrubriek op zondag de Future Guys uitgenodigd. Een indrukwekkende show in Amerikaanse stijl. Zij laten spectaculaire stunts op het paard zien. Acts die de meeste mensen kennen uit Western films en rodeo.”

Ook nieuw dit jaar is de showpiste. Naast de wedstrijdring wordt een piste ingericht waar elke dag kleine shows te zien zijn zoals freestyle longeren, voltige, western rijden, dameszadelrijden en Amerikaanse en Nederlandse miniatuurpaardjes aangespannen. Niet nieuw, maar wel bloedstollend spannend is de Puissance springen rubriek, waarbij ruiters over een muur springen die steeds hoger wordt gezet. Hendrik Jan: “Vorig jaar trok het Puissance springen duizenden bezoekers. Daarom hebben we deze rubriek ook dit jaar weer terug laten komen in het programma. De mix van topsport en shows blijkt een gouden formule.”

Welkom!
Op zaterdagavond wordt er, inmiddels traditiegetrouw, een feestavond georganiseerd. “Dit jaar pakken we grootser uit met de feestavond”, vertelt Hendrik Jan. “Met Coverband Rich and Famous in combinatie met een dj van de Toronto Drive In Show hopen we een mooi feest neer te zetten, dat bij jong en oud in de smaak valt. Naast de ruiters die na een wedstrijddag nog even komen napraten en borrelen verwachten we ook veel mensen uit het Vechtdal. Het feest is voor iedereen toegankelijk, dus bijdeze: welkom!”

Meer informatie:
Programma CSI Ommen 2016
Feestavond 30 juli

1-img_54521-img_5302CS! driehoek 0069Joey Clayton

Volg ons op Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
16 uren geleden

𝗖𝗦𝗜 𝗢𝗺𝗺𝗲𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰!🤩
Het is alweer bijna zover! 🌟 Op zaterdag 6 juli zal een nieuwe editie van CSI Ommen plaatsvinden! We hebben een superleuk programma voor jullie in petto, met hindernissen, doorgangen en een kruiwagenrace! 🐴🚜 Wie het allersnelst is, wint een EXTRA prijs! 🏆

Vanaf maandag 27 mei kun je je inschrijven, dus zet snel een reminder in je agenda om er op tijd bij te zijn! 📅⏰

🧡 12.00 - 13.00: Klasse 40cm
🧡 13.10 - 14.10: Klasse 30cm
🧡 14.10 - 14.40: Pauze en Show!
🧡 14.40 - 15.40: Klasse 20cm

Let op! 🚨 Dit evenement wordt georganiseerd door SoSo Events. Onze huisregels zijn van toepassing en te vinden op de inschrijfpagina via de link in onze bio.

Ben jij erbij? 🎉
---
𝗖𝗦𝗜 𝗢𝗺𝗺𝗲𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰!🤩
It's almost time again! 🌟 A new edition of CSI Ommen will take place on Saturday 6 July! We have a super fun programme in store for you, with obstacles, passageways and a wheelbarrow race! 🐴🚜 Whoever is the fastest wins an EXTRA prize! 🏆

You can register from Monday 27 May, so put a reminder in your calendar soon to be on time! 📅⏰

🧡 12.00 - 13.00: Class 40cm
🧡 13.10 - 14.10: Class 30cm
🧡 14.10 - 14.40: Break and Show!
🧡 14.40 - 15.40: Class 20cm

Attention! 🚨 This event is organised by SoSo Events. Our house rules apply and can be found on the registration page via the link in our bio.

Will you be there as well? 🎉

#CSI_Ommen #SoSoEvents #Springen #Kruiwagenrace #Plezier #PonyLiefde #Inschrijven #Reminder 🐎💨
... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Komt dat zien, komt dat zien! 🎊 ... Bekijk meerBekijk minder

Komt dat zien, komt dat zien! 🎊
1 week geleden

🎊 ... Bekijk meerBekijk minder

🎊
Laad meer
CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024