CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024

Woensdag showavond aangespannen paarden op CSI Ommen

Tuigpaarden, Hackneys en Friese paarden stelen woensdagavond de show op het internationaal springconcours CSI Ommen. Om 19.30 uur gaat de showavond van start waarbij het aangespannen paard de hoofdrol vervuld. Rubrieken waarbij het gaat om elegantie en actievolle bewegingen en fiere houding van de paarden worden afgewisseld met een menwedstrijd op snelheid.

De mooiste paarden van Nederland worden gepresenteerd voor de boerenwagen, wipkar, concourswagen en in tandem. Demy van Nispen komt een clinic geven over hoe je een Hackney traint en piekt tijdens een kampioenschap. En zij kan het weten, want haar Magic Eclipse Flash Dance is in Engeland uitgeroepen tot kampioenshengst en won afgelopen week in Norg het Nederlands kampioenschap Hackneys in handen van Demi’s oom Peter van Nispen.

Gitzwarte Friese hengsten, goedgekeurd voor de fokkerij en daarmee de crème de la crème binnen dit ras, worden aangespannen, onder het zadel en aan de lange lijnen getoond. Onder leiding van menner Harry Tuutert zal er een spectaculaire wedstrijd kegeltjes rijden zijn voor vierspannen. Hoge snelheden en spanning gegarandeert.

De toegang is gratis, net als de rest van de week van CSI Ommen (1 tot en met 6 augustus).

Volg ons op Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 dagen geleden

Een greep uit de selectie, maar wel een erg belangrijke greep.
Onze vrijwilligers, hulpen, en medewerkers Driehoekhoeve.

Mensen in het parcours, mensen bij de stallen, mensen bij het parkeren, mensen in de catering, mensen bij de toiletten, mensen in het muntenhok, mensen bij het opbouwen, mensen bij het afbreken, mensen die assisteren, mensen in de vip. Zonder al deze mensen zouden wij CSI Ommen nooit kunnen organiseren. Daarom nog een keer voor al deze mensen: BEDANKT! ☀️
... Bekijk meerBekijk minder

Een greep uit de selectie, maar wel een erg belangrijke greep.
Onze vrijwilligers, hulpen, en medewerkers Driehoekhoeve. 

Mensen in het parcours, mensen bij de stallen, mensen bij het parkeren, mensen in de catering, mensen bij de toiletten, mensen in het muntenhok, mensen bij het opbouwen, mensen bij het afbreken, mensen die assisteren, mensen in de vip. Zonder al deze mensen zouden wij CSI Ommen nooit kunnen organiseren. Daarom nog een keer voor al deze mensen: BEDANKT! ☀️Image attachmentImage attachment+Image attachment
4 dagen geleden

Alle foto's van 2024, van Fotolavie, staan nu ook op onze website!
www.csiommen.nl/fotos/fotos-2024/
... Bekijk meerBekijk minder

Alle fotos van 2024, van Fotolavie, staan nu ook op onze website! 
https://www.csiommen.nl/fotos/fotos-2024/
4 dagen geleden

Photos from CSI Ommen's post ... Bekijk meerBekijk minder

Image attachmentImage attachment+Image attachment
Laad meer
CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024