CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024

Zonnige start zesde editie CSI Ommen

De eerste dag van CSI3* Ommen kende een zonnige start. De organisatie verwacht dit jaar een topopkomst mede dankzij de goede weersverwachting.

IJzersterk deelnemersveld
Op de eerste dag van CSI Ommen verschenen er landelijke ruiters aan de start in de klasse L en M. Tegen het einde van de middag was het dringen op het terrein van de familie Schuttert in Stegeren. Ruiters die donderdag in de internationale rubrieken van start gaan arriveerden, waaronder grote namen zoals de Amerikaanse amazone Beezie Madden, de Franse Kevin Staut en Britse vedette John Withaker. Ook Nederlandse topruiters geven acte de prรฉsence tijdens CSI Ommen. Zo verschijnt het voltallige EK team aan de start in Ommen dat bestaat uit de topruiters Jeroen Dubbeldam, Maikel van der Vleuten, Gerco Schrรถder en Jur Vrieling.

Topsport en gezelligheid
Dat topsport en gezelligheid prima hand in hand gaan bewijst CSI Ommen ook dit jaar. Naast de springrubrieken is er een menavond met twee- en vierspanponyโ€™s een clinic van Wereldkampioen Jeroen Dubbeldam, een tuigpaardenshow en Puissance; een spectaculaire rubriek waarbij ruiters over een muur springen die steeds hoger wordt gezet.
Rondom de springpiste is een strodorp opgezet met winkeltjes, daarnaast is er speciaal voor kinderen een Kidspaddock waar van alles te doen is. Nieuw dit jaar is de Vechtdalstal, waar ondernemers uit het Vechtdal hun Vechtdalproducten presenteren.

 

ย 

Volg ons op Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
15 uren geleden

๐—–๐—ฆ๐—œ ๐—ข๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ!๐Ÿคฉ
Het is alweer bijna zover! ๐ŸŒŸ Op zaterdag 6 juli zal een nieuwe editie van CSI Ommen plaatsvinden! We hebben een superleuk programma voor jullie in petto, met hindernissen, doorgangen en een kruiwagenrace! ๐Ÿด๐Ÿšœ Wie het allersnelst is, wint een EXTRA prijs! ๐Ÿ†

Vanaf maandag 27 mei kun je je inschrijven, dus zet snel een reminder in je agenda om er op tijd bij te zijn! ๐Ÿ“…โฐ

๐Ÿงก 12.00 - 13.00: Klasse 40cm
๐Ÿงก 13.10 - 14.10: Klasse 30cm
๐Ÿงก 14.10 - 14.40: Pauze en Show!
๐Ÿงก 14.40 - 15.40: Klasse 20cm

Let op! ๐Ÿšจ Dit evenement wordt georganiseerd door SoSo Events. Onze huisregels zijn van toepassing en te vinden op de inschrijfpagina via de link in onze bio.

Ben jij erbij? ๐ŸŽ‰
---
๐—–๐—ฆ๐—œ ๐—ข๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ!๐Ÿคฉ
It's almost time again! ๐ŸŒŸ A new edition of CSI Ommen will take place on Saturday 6 July! We have a super fun programme in store for you, with obstacles, passageways and a wheelbarrow race! ๐Ÿด๐Ÿšœ Whoever is the fastest wins an EXTRA prize! ๐Ÿ†

You can register from Monday 27 May, so put a reminder in your calendar soon to be on time! ๐Ÿ“…โฐ

๐Ÿงก 12.00 - 13.00: Class 40cm
๐Ÿงก 13.10 - 14.10: Class 30cm
๐Ÿงก 14.10 - 14.40: Break and Show!
๐Ÿงก 14.40 - 15.40: Class 20cm

Attention! ๐Ÿšจ This event is organised by SoSo Events. Our house rules apply and can be found on the registration page via the link in our bio.

Will you be there as well? ๐ŸŽ‰

#CSI_Ommen #SoSoEvents #Springen #Kruiwagenrace #Plezier #PonyLiefde #Inschrijven #Reminder ๐ŸŽ๐Ÿ’จ
... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Komt dat zien, komt dat zien! ๐ŸŽŠ ... Bekijk meerBekijk minder

Komt dat zien, komt dat zien! ๐ŸŽŠ
1 week geleden

๐ŸŽŠ ... Bekijk meerBekijk minder

๐ŸŽŠ
Laad meer
CSI Ommen van 2 t/m 7 juli 2024